آش تمر

آش تمر

Previous Next    Close
 آش تمر - تصویر 1
 آش تمر - تصویر 2
 آش تمر - تصویر 3
 آش تمر - تصویر 4
 آش تمر - تصویر 5
 آش تمر - تصویر 6
تمر هندي از آن دسته ميوه هاي ترش و سرد بوده كه از اين خاصيت بي بهره نيست. اين ميوه داراي قند، پروتئين، اسيد سيتريك، اسيد ماليك، ويتامينC، كلسيم، پتاسيم، آهن و مواد فيبري بوده و فاقد ويتامينA ، سديم، چربي و كلسترول است. اين ميوه داراي دو نوع ترش و شيرين است و نوعي ميوه هندي محسوب مي شود.

مواد لازم :

  • گوشت با استخوان نیم کیلو
  • برنج 300 گرم(یک ونیم لیوان )
  • عدس سه چهارم لیوان
  • پیاز درشت دوعدد
  • تمر هندی 300 گرم (البته میزان ان دلخواه هست وبا توجه به تفاوت ترشی تمر ها می شه مقدار آنرا را تغییر داد )
  • نعنا خشک دو قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه :


ابتدا گوشت را با مقداری آب ویک عدد پیاز می گذاریم خوب بپزه .می تونیم اگه دوست داشتیم کمی زردچوبه هم به ان اضافه کنیم .سپس گوشت هارا از قابلمه خارج می کنیم.استخوانهای گوشت را جدا می کنیم .وگوشت را ریش ریش می کنیم .وبعد برنج را به اب گوشت اضافه می کنیم .و در قابلمه را می گذاریم تا برنج خوب پخته بشه .ومغز پخت بشه .در این مرحله اصلا نباید محتویات دیگ را به هم بزنیم چون ته می گیره .حالا عدس وگوشت را اضافه می کنیم ومجددا صبر می کنیم تا عدس هم کاملا پخته بشه . در این فاصله حدود دو لیوان آب جوش را با تمر مخلوط می کنیم وخوب با قاشق آنرا در اب حل می کنیم و می گذاریم حدود یک ساعت خیس بخوره وبعد آنرا صاف می کنیم تا شیره تمر گرفته بشه . ضمننا یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا پیاز داغمون حاضر بشه . وقتی عدس کاملا پخته شد شیره تمر را اضافه می کنیم وبعد اگه اب آن کافی نبود مقداری آب جوش به ان اضافه می کنیم وحالا خوب هم می زنیم تا کمی برنج له بش وبه اصطلاح لعاب بیندازه ودر این مرحله پیاز داغ ونعنا داغ را هم اضافه می کنیم .

  • لطفا در اخر نمک دیگ را اندازه کنید چون بعضی تمر ها خیلی شور هستند .
  • بعضی ها ...برای اینکه طعم ملس پیدا کنه کمی شکر به آن اضافه می کنند .

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه