آش دندوني - ديشليق

آش دندونی - دیشلیق

Previous Next    Close
 آش دندوني - ديشليق - تصویر 1
درخیلی از مناطق کشور رسم است که بعد از اولین دندانی که کوچولوها در میاورند آشی به نام آش دندونی تهیه میشود، در هر شهر به روشها و مواد اولیه گوناگون تهیه میشود ، در شهر تبریز این آش به نام " دیشلیق " معروف است.


مواد لازم :

  • گندم پوست کنده / 1 لیوان
  • نخود / 1 لیوان
  • لوبیا سفید / 1 لیوان
  • عدس / 1 لیوان
  • ماش / 1 لیوان
  • پیاز داغ / 2 قاشق غذاخوری
  • آب گوشت / به مقدار لازم
  • نمک / به مقدار لازم


طرز تهیه:


تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد. پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد. باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد. وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد. در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.

منبع عکس و دستور: تبیان

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه