آش دندوني - ديشليق
آش دندونی - دیشلیق

مواد لازم :
- گندم پوست کنده / 1 لیوان
- نخود / 1 لیوان
- لوبیا سفید / 1 لیوان
- عدس / 1 لیوان
- ماش / 1 لیوان
- پیاز داغ / 2 قاشق غذاخوری
- آب گوشت / به مقدار لازم
- نمک / به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد. پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد. باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد. وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد. در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.
منبع عکس و دستور: تبیان
мебель на заказ
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :