آش رشته

آش رشته

Previous Next    Close
 آش رشته - تصویر 1
آش رشته از معروف‌ترین آش‌های ایرانی است. در طبخ این آش از سبزیجات مخصوص مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، و برگ چغندر و انواع حبوبات نظیر نخود، عدس، انواع لوبیاها و رشتهٔ آشی استفاده می‌شود. این آش را غالباً با کشک اما گاهی با سرکه مصرف می‌کنند. از دیگر محتویات آن نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ می‌باشند.


مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

  • رشته مخصوص آش / 200 گرم
  • سبزی آش ( تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز ) / 1 کیلو
  • نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) / 450 گرم
  • نعناع خشک / 4 قاشق
  • پیاز متوسط / 4 عدد
  • کشک ساییده غلیظ / 1 لیوان
  • آرد / 2 قاشق
  • روغن / به میزان لازم
  • نمک و فلفل / به میزان لازم

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
بعد با پیاز سرخ کرده ( که کمی زردچوبه به آن زده ایم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد.
بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتباً هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در ظرف می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه