آش رشته

آش رشته

 آش رشته - تصویر 1آش رشته از معروف‌ترین آش‌های ایرانی است. در طبخ این آش از سبزیجات مخصوص مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، و برگ چغندر و انواع حبوبات نظیر نخود، عدس، انواع لوبیاها و رشتهٔ آشی استفاده می‌شود. این آش را غالباً با کشک اما گاهی با سرکه مصرف می‌کنند. از دیگر محتویات آن نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ می‌باشد.


مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

  • رشته مخصوص آش / 200 گرم
  • سبزی آش ( تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز ) / 1 کیلو
  • نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) / 450 گرم
  • نعناع خشک / 4 قاشق
  • پیاز متوسط / 4 عدد
  • کشک ساییده غلیظ / 1 لیوان
  • آرد / 2 قاشق
  • روغن / به میزان لازم
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
    آب قلم یا آب گوشت / نیم لیتر

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می کنیم و در حین خیس خوردن 2 تا 3 بار آب آن را عوض میکنیم.
بعد با پیاز سرخ کرده ( که کمی زردچوبه به آن زده ایم )، نمک و آب قلم یا آب گوشت می گذاریم کاﻤﻸ بپزد.
سپس سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتباً هم می زنیم.

در این مرحله کمی نعناع داغ و سیرداغ داخل آش میریزیم و هم میزنیم.

سپس رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، رشته ها نباید خرد و له شود.

نمک آش را اندازه میکنیم. بهتر است نمک را با احتیاط در آش بریزیم، چون کشک هم مقداری شوری دارد.

آش را از روی شعله بر می داریم و در ظرف می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم.

نکته:

اگر آب قلم یا آب گوشت در دسترس نداشتیم، کمی گوشت چرخ کرده که با پیاز و زردچوبه تفت داده ایم داخل آش می ریزیم.

میتوانید به جای کشک، آش را با سرکه انگور قرمز ( طبیعی ) نوش جان کنید. ( اگر تا بحال نشنیده اید، تعجب نکنید! نوش جان کنید و دلباخته آش رشته سرکه ای شوید  آش رشته - تصویر 2 آش رشته - تصویر 3 )

اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

 آش رشته - تصویر 4

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه