آلبالو پلو

 آلبالو پلو - تصویر 1روش سنتی تهیه #آلبالو پلو را حتماً همه شما عزیزان میدونید. این روش آلبالو #پلو رو از دوست خوبم خانم طارمی عزیز یاد گرفتم و ما با این شیوه تهیه بیشتر دوست داشتیم، توصیه میکنم حتماً امتحان کنید.




مواد لازم:

  • آلبالو / 1 پیاله بزرگ
  • شکر / 1 قاشق غذاخوری
  • کره / 50 گرم
  • برنج / 3 پیمانه
  • زعفران / به مقدار لازم
  • خلال پسته / برای تزئین
  • روغن، نمک، فلفل / به مقدار لازم
  • مرغ / 2 تا 3 تکه
  • پیاز / 1 عدد

روش تهیه:

برنج را بعد از شستن به مدت چند ساعت با آب و مقداری نمک خیس کنید.

مرغ را طبق معمول بپزید. ( من اول چند تکه کره داخل قابلمه میندازم، روی کره پیازهای حلقه حلقه میچینم و مرغ رو روی پیازها میذارم و زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم و حرارت رو کم میکنم تا خوب بپزه و جا بیفته! - آب اضافه نمیکنم، پیاز و مرغ به اندازه کافی آب میندازه)

هسته آلبالو ها را جدا کنید، مراقب باشید آلبالوها له نشود.

سپس آلبالو ها را با یک قاشق غذاخوری شکر و 50 گرم کره روی حرارت بگذارید تا پخته و آب آن کشیده شود. ( حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد )

زعفران را دم کرده و آماده بگذارید.

برنج را آبکش کنید، یک سوم برنج را با زعفران آب کرده مخلوط کنید.

کف قابلمه را دو تا سه قاشق روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را کف آن بچینید.

یک لایه نازک برنج زعفرانی روی ته دیگ بریزید، سپس یک لایه برنج سفید و بعد آلبالوی آماده شده که آب آن کشیده شده را بریزید و باز یک لایه برنج ساده و در آخر هم برنج زعفرانی بریزید و در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا دم بکشد.

 آلبالو پلو - تصویر 2

با مرغ زعفرانی سرو کنید.

 آلبالو پلو - تصویر 3

نوش جان!

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم مریم محمدی

 آلبالو پلو - تصویر 4

آلبالوآلبالو
مرغ زعفرانیمرغ زعفرانی
پلوهای مخلوطپلوهای مخلوط
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه