اسفناج پلو

اسفناج پلو

Previous Next    Close
 اسفناج پلو - تصویر 1
 اسفناج پلو - تصویر 2
 اسفناج پلو - تصویر 3
 اسفناج پلو - تصویر 4
 اسفناج پلو - تصویر 5
 اسفناج پلو - تصویر 6
 اسفناج پلو - تصویر 7
این غذا برگرفته از یک خوراک سنتی استان اردبیل به نام "اسپیناخ قورما" می باشد، با سپاس از دوست عزیزم "فاطمه" برای آموزش اسپیناخ قورما .

مواد لازم:

  • اسفناج / 1 الی 1/5 کیلو
  • گوشت چرخ کرده / 300 گرم
  • برنج / 3 پیمانه
  • پیاز / 2 عدد بزرگ
  • لپه / 1 فنجان
  • آب نارنج غلیظ / نصف فنجان
  • سیر / 3 حبه
  • رب گوجه فرنگی / 1 ق غ
  • سس انار یا رب انار رقیق به دلخواه / 1 ق غ
  • زعفران آبکرده، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، آویشن، پودر سیر.
  • روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

اسفناج را خرد کرده، حدود نصف لیوان از آن را کنار گذاشته و باقی را با نصف فنجان آب در قابلمه می پزیم. می گذاریم کاملا آبش کشیده شود و به خوردش برود.

لپه را جداگانه کمی می پزیم سپس آبکش می کنیم.

یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و ادویه و نمک و کمی زعفران زده و پس از تفت دادن لپه را به مخلوط می افزائیم، کمی آب می ریزیم تا گوشت کاملا بپزد و آبش کشیده شود. سپس ربها یا رب و سس انار را اضافه کرده تفت می دهیم.

در ظرف دیگر روغن داغ می کنیم ( ترجیحا در این مرحله از ظرف روحی استفاده شود ) و پیاز باقی مانده را خرد کرده در آن تفت می دهیم. سیر را خرد کرده و اضافه می کنیم. پس از تفت دادن اسفناج خام را افزوده و کمی که تفت خورد اسفناج پخته را می افزائیم و مخلوط را خوب سرخ می کنیم سپس آب نارنج را به آن می افزائیم. اگر آب نارنج رقیق بود مقدار بیشتری از آ�� نیاز است.

مخلوط اسفناج را به مخلوط گوشت افزوده و کاملا مخلوط می کنیم . ترشی و ادویه و نمک غذا را باب میل خود اندازه می کنیم.

برنج را کمی زنده تر بر می داریم و آبکش کرده و در آبکش به آن آب و روغن داغ را می افزائیم.

سپس ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه چیده و رویش یک لایه برنج می ریزیم و سپس یک لایه از مواد و روی آن کمی دارچین و زغفران می ریزیم، این لایه ها را یک بار دیگر تکرار می کنیم. سپس باقی برنج را روی سطح داده و کمی زعفران رویش می ریزیم و چند سوراخ ایجاد کرده و برنج را دم می کنیم، پس از دم کشیدن، با احتیاط برنج و مواد را مخلوط کرده و سرو می کنیم.

نکته ها:

  • این غذا طعم بسیار لذیذی دارد به خصوص اگر دوستدار اسفناج و طعم ترش باشید.
  • در این غذا باید میزان مخلوط اسفناجی بر برنج غالب باشد. در صورت دلخواه می توان میزان اسفناج را افزایش داد.
  • این غذا با ماست بسیار هماهنگی دارد.

برای مشاهده تصاویر گام به گام تهیه این غذا بر روی عکس نمونه کلیک کنید و عکسها را به صورت اسلاید مشاهده نمایید.

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: ساره رحمدل

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه