ترشي بادمجان فوري

ترشی بادمجان فوری

 ترشي بادمجان فوري - تصویر 1این ترشی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مزیت آن این است که در 3 یا 4 روز بعد از درست کردن ترشی ما آماده است.

مواد لازم :

  • بادمجان قلمی متوسط / 2 کیلو
  • فلفل سبز تند / 5-7 عدد
  • سیر / 1 بته
  • نعناع خشک / 1 قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه / 1 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز(آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
  • گلپر (آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز و نمک / به مقدار لازم

طرز تهیه:

پوست اضافه سربادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را شسته و خشک کنید.سپس آنها را به قطعات ریز خرد کنید و با یک پیمانه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید.

بعد از 5 دقیقه که جوشید ،از روی آتش برمیداریم تا زیاد نرم و له نشوند . بعد می گذارید تا سرد شوند و از داغی بیفتد.

فلفل ها را نیز با آب جوشانده و تخم های آنها را حارج نموده و خرد میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خرد میکنیم.

بادمجانها،فلفل و سیر را به همراه ادویه ها و سبزی خشک مخلوط کرده و به ظرفهای شیشه ای مناسب منتقل می کنیم و روی آنها سرکه میریزیم تا حدی که روی بادمجانها را بپوشاند.

نکته ها:

  • این ترشی پس از 3-4 روز قابل مصرف می باشد.
  • ممکن است بعد از گذشتن 1 تا 2 روز سرکه جذب بادمجانها شده و روی شیشه ترشی شما خالی شود که در اینصورت بهتر است مقداری سرکه به شیشه ترشی اضافه شود.
  • پس از باز شدن بهتر است در جای سرد- ترجیحا یخچال - نگهداری شود.

 ترشي بادمجان فوري - تصویر 2

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه