ترشي گوجه فرنگي

ترشی گوجه فرنگی

Previous Next    Close
 ترشي گوجه فرنگي - تصویر 1
مواد لازم و طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده نمایید

مواد اولیه :

  • گوجه‌فرنگی / چهار کیلوگرم
  • کرفس / یک بوته
  • گل‌کلم / یک کیلوگرم
  • موسیر / 150 گرم
  • سیر / 50 گرم
  • هویج / یک کیلوگرم
  • به یا سیب / 250 گرم
  • سرکه / چهار لیوان
  • بادنجان قلمی / چهار عدد
  • خیار / 500 گرم
  • سیب ترش / 500 گرم
  • فلفل تند 15 عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای / دو عدد
  • سبزی ترشی / 250 گرم
  • سیاه‌دانه / دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه / سه قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه / دو قاشق غذاخوری
  • تخم‌گشنیز پاک‌کرده / سه قاشق غذاخوری
  • آب‌جوشیده /سه لیوان
  • نمک / به میزان لازم

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را با یک لیوان آب و یک لیوان سرکه می‌جوشانیم و به مدت ده تا پانزده دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود، بعد آن را به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم.تمام سبزی‌ها را خردکرده در ضمن گوجه‌فرنگی‌ها را هم میکس می‌کنیم، دبه‌ تمیزی را انتخاب کرده و گوجه‌فرنگی میکس شده، سرکه و آب‌جوشیده را با هم مخلوط کرده و به همراه نمک و ادویه‌ها در دبه می‌ریزیم، سپس سبزی ترشی خرد شده را با مواد مخلوط کرده و در ظرف دیگر سبزیجات خرد شده را باهم مخلوط می‌کنیم و وارد دبه اصلی می‌کنیم، در نهایت اگر سس آماده شده روی مواد را نگرفت کمی سرکه اضافه می‌کنیم و در دبه را می‌گذاریم، ترشی بعد از دو هفته آماده است.

منبع آموزش: مجله آشپزی خانواده سبز

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه