رولت مرغ

رولت مرغ

 رولت مرغ - تصویر 1این رولت با استفاده از گوشت مرغ تهیه شده و میتواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان افطار باشد. این غذا با اقتباس از رولت مرغ مجله هنر آشپزی شماره 45 تهیه شده است.

مواد لازم:

  • سینه ی مرغ
  • پیاز کوچک
  • برنج پخته
  • هویج قلمی پخته
  • فلفل دلمه ای
  • جعفری خرد شده
  • نمک، فلفل و ادویه
  • پودر نان
  • پودر سوخاری
  • روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

یک تکه سینه مرغ را بی استخوان کرده و در غذاساز ریخته و به خوبی میکس کنید.

پیاز را رنده کرده، آب آن را گرفته و به گوشت مرغ اضافه میکنیم.

4 تا 5 قاشق برنج پخته، نمک، فلفل، پودر زنجبیل، پودر سیر و کمی سماق به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.

( برای میکس گوشت و پیاز میتوانید از چرخ گوشت هم استفاده کنید )

بعد از در آوردن از دستگاه، باز کمی گوشت را با بقیه مواد ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند. سپس گلوله هایی از مایه آماده شده درست کنید. ( این مقدار مواد 7 تا گلوله به من داد )

 رولت مرغ - تصویر 2

بعد اولین گلوله را روی یک کیسه فریزر و با کمک آن باز کنید. ( یه لایه کیسه رو کشیدم روی گلوله و یه لایه زیرش و از پشت لایه ی رویی صافش کردم ) سپس کمی جعفری روی آن پاشیده و یک برش باریک از فلفل دلمه ای و یک برش باریک از هویج پخته با نمک را بریده و در یک طرف گوشت بگذارید و با کمک همان کیسه گوشت را رول کرده و دو سر آن را ببندید. بقیه گوشت را به همین ترتیب آماده کنید.

 رولت مرغ - تصویر 3

رولهای آماده را در مخلوط پودر نان و آرد سوخاری و ادویه بغلطانید و سپس با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید تا کاملاً مغز پخت شده و روی آن سرخ شود.

 رولت مرغ - تصویر 4

این رولها را میتوانید از روز قبل و یا از صبح آماده کرده و در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید و نیم ساعت قبل از سرو سرخ کرده و میل نمایید.

 رولت مرغ - تصویر 5

برای سس این رولت ها میتوانید یک قاشق غذاخوری رب را داخل روغن سرخ کرده و سپس پوره گوجه فرنگی و استاک مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد و غلیظ شود و همراه غذا سرو نمایید.

 رولت مرغ - تصویر 6

اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: ساره رحمدل

.

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه