سس زرد ( بارنز )

سس زرد ( بارنز )

Previous Next    Close
 سس زرد ( بارنز ) - تصویر 1
این سس بسیار خوش طعم و پرطرفدار است و طعم تازه ای می تواند به غذاهای شما ببخشد، این سس را می توانید با خوراک های گوشت و مرغ سرو کنید.

مواد لازم:

  • سرکه سفید / 3 قاشق غذاخوری
  • پیازچه ریز خرد شده / 1 قاشق مرباخوری
  • ترخان تازه ساطوری / 1 قاشق مرباخوری
  • جعفری ساطوری / یک چهارم قاشق مرباخوری
  • فلفل سفید / یک هشتم قاشق مرباخوری
  • زرده تخم مرغ زده شده / 4 عدد
  • آب / 1 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده / یک دوم فنجان

طرز تهیه:

سرکه، پیازچه، ترخان، جعفری و فلفل سفید را در شیر جوشی مخلوط کنید و روی حرارت به جوش آورید. حدود 2 دقیقه با درب باز نگه دارید تا تقریباً حجم مخلوط نصف شود. دو قابلمه هم اندازه را روی هم قرار دهید در قابلمه زیری آب بریزید و روی حرارت بگذارید و مخلوط سرکه و زرده ها را با آب در قابلمه رویی بریزید. ( روش بن ماری ) کره را سه قسمت کنید و یک قسمت را اضافه کنید و بگذارید تا آب قابلمه زیری جوش آید. قابلمه رویی نباید با سطح آب قابلمه زیری تماس داشته باشد. مرتب و با سرعت بهم بزنید تا کره آب شود وسس غلیظ شود سپس بقیه کره را به دو نوبت بریزید و 1 تا 2 دقیقه صبر کنید و به آرامی از روی حرارت بردارید، اگر سس زیادی غلیظ بود به سرعت بهم بزنید و 1 تا 2 قاشق آب داغ اضافه کنید. این سس را می توانید با خوراک های گوشت و مرغ سرو کنید. ( در نهایت با این مقدار مواد 1 فنجان سس خواهید داشت )

عکس نمایشی از اینترنت

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه