سس زرد ( بارنز )
سس زرد ( بارنز )

مواد لازم:
- سرکه سفید / 3 قاشق غذاخوری
- پیازچه ریز خرد شده / 1 قاشق مرباخوری
- ترخان تازه ساطوری / 1 قاشق مرباخوری
- جعفری ساطوری / یک چهارم قاشق مرباخوری
- فلفل سفید / یک هشتم قاشق مرباخوری
- زرده تخم مرغ زده شده / 4 عدد
- آب / 1 قاشق غذاخوری
- کره نرم شده / یک دوم فنجان
طرز تهیه:
سرکه، پیازچه، ترخان، جعفری و فلفل سفید را در شیر جوشی مخلوط کنید و روی حرارت به جوش آورید. حدود 2 دقیقه با درب باز نگه دارید تا تقریباً حجم مخلوط نصف شود. دو قابلمه هم اندازه را روی هم قرار دهید در قابلمه زیری آب بریزید و روی حرارت بگذارید و مخلوط سرکه و زرده ها را با آب در قابلمه رویی بریزید. ( روش بن ماری ) کره را سه قسمت کنید و یک قسمت را اضافه کنید و بگذارید تا آب قابلمه زیری جوش آید. قابلمه رویی نباید با سطح آب قابلمه زیری تماس داشته باشد. مرتب و با سرعت بهم بزنید تا کره آب شود وسس غلیظ شود سپس بقیه کره را به دو نوبت بریزید و 1 تا 2 دقیقه صبر کنید و به آرامی از روی حرارت بردارید، اگر سس زیادی غلیظ بود به سرعت بهم بزنید و 1 تا 2 قاشق آب داغ اضافه کنید. این سس را می توانید با خوراک های گوشت و مرغ سرو کنید. ( در نهایت با این مقدار مواد 1 فنجان سس خواهید داشت )
عکس نمایشی از اینترنت