سس سالساي تند

سس سالسای تند

Previous Next    Close
 سس سالساي تند - تصویر 1
این سس را به صورت آماده نیز میتوانید از سوپر مارکتها تهیه کنید ولی به خوبی میدانیم که نوع خانگی این سس طعم خاص و دلپذیرتری دارد.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی بدون پوست / سه و نیم کیلو گرم
  • فلفل سبز تند خرد شده / 3 فنجان
  • پیاز خرد شده / 2 فنجان
  • سرکه / 1 فنجان
  • سیر له شده / 5 حبه
  • فلفل قرمز تند خرد شده / نصف فنجان
  • گشنیز تازه ساطوری / نصف فنجان
  • رب گوجه فرنگی / دو قاشق غذاخوری
  • نمک / یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

پوست و دانه های گوجه فرنگی را بگیرید و سپس خردشان کنید ( 14 فنجان ) گوجه ها را 30 دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان کاملاً گرفته شود و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت به جوش آورید، شعله را کم کنید و با درب باز قابلمه یک ساعت و ربع بجوشانید تا غلیظ شوند. در این مدت مرتب به هم بزنید. فلفل ها را اضافه کنید، پیاز، گشنیز، سرکه، رب گوجه فرنگی و سیر را هم بریزید، مخلوط را دوباره بجوش آورید. شعله را کم کنید و 10 دقیقه با درب باز بجوشانید. سپس از روی حرارت برداشته و سالسا را در شیشه های داغ استریلیزه بریزید. یک سانت و نیم از سر شیشه ها را خالی بگذارید. شیشه را پاک کنید، درب شیشه ها را ببندید و 15 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس روی پایه سیمی خنک کنید. ( با این میزان مواد در کل دو و نیم کیلوگرم سس سالسا خواهید داشت) و اگر درب ظرف باز نشود به مدت 6 ماه میتوانید آن را در یخچال نگهداری کنید. و با درب باز به مدت یک ماه قابل نگهداری در یخچال است.

عکس نمایشی از اینترنت

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه