سس سبز آرژانتيني
سس سبز آرژانتینی

مواد لازم:
- جعفری تازه / یک و یک چهارم فنجان
- روغن زیتون / یک چهارم فنجان
- ارگانو یا ریحان تازه / دو قاشق غذاخوری
- موسیر بی پوست / یک عدد
- سیر / سه تا چهار حبه
- سرکه سیب / دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو / یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
همه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز تند اضافه کنید و به قدری به هم بزنید که سبزیجات ساطوری شوند نه بیشتر. سپس در ظرف در بسته ای به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و بعد به همراه غذاها و خوراک های گوشتی و ماهی سرو کنید.
می توانید این سس را تا یک هفته به همین صورت در یخچال نگهداری کنید.
عکس نمایشی از اینترنت
мебель на заказ
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :