سس سبز آرژانتيني

سس سبز آرژانتینی

Previous Next    Close
 سس سبز آرژانتيني - تصویر 1
این سس با انواع خوراک های مرغ، گوشت و ماهی سرو می شود.

مواد لازم:

  • جعفری تازه / یک و یک چهارم فنجان
  • روغن زیتون / یک چهارم فنجان
  • ارگانو یا ریحان تازه / دو قاشق غذاخوری
  • موسیر بی پوست / یک عدد
  • سیر / سه تا چهار حبه
  • سرکه سیب / دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو / یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

همه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز تند اضافه کنید و به قدری به هم بزنید که سبزیجات ساطوری شوند نه بیشتر. سپس در ظرف در بسته ای به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و بعد به همراه غذاها و خوراک های گوشتی و ماهی سرو کنید.

می توانید این سس را تا یک هفته به همین صورت در یخچال نگهداری کنید.

عکس نمایشی از اینترنت

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه