سس كباب خانگي - باربي كيو ( BBQ )
سس کباب خانگی - باربی کیو ( BBQ )

مواد لازم:
- پیاز ریز خرد شده / 1 عدد
- سیر له شده / 2 حبه
- روغن زیتون یا مایع / 1 قاشق غذاخوری
- آب سیب / 4/3 فنجان
- رب گوجه فرنگی / 90 گرم
- سرکه / 4/1 فنجان
- شکر قهوه ای / 2 قاشق غذاخوری
- شیره انگور یا عسل / 2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز شیرین ( پول بیبَر )/ 1 قاشق غذاخوری
- نمک / 1 قاشق مرباخوری
- فلفل تند / 2/1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
پیاز و سیر را با حرارت متوسط در روغن داغ تفت دهید تا نرم شوند. آب سیب، رب گوجه فرنگی، سرکه، شکر قهوه ای، شیره انگور، فلفل قرمز، نمک و فلفل تند را اضافه کنید و روی حرارت به جوش آورید حرارت را کم کنید و 30 دقیقه با درب باز روی حرارت کم نگه دارید تا غلیظ شوند. در طی این زمان گهگاهی بهم بزنید. این سس را می توانید با انواع کباب و خوراکهای گوشتی سرو کنید و می توانید تا 3 روز در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید. ( با این مقدار مواد لازم شما در نهایت یک و نیم فنجان سس خواهید داشت )
عکس نمایشی از اینترنت
мебель на заказ
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :