سوپ عدس قرمز

سوپ عدس قرمز

Previous Next    Close
 سوپ عدس قرمز - تصویر 1
این سوپ با استفاده از آب مرغ، عدس، برنج و سبزیجات تازه تهیه میشود. دستور تهیه آن تقریباً مشابه سوپ های دیگر است، میزان مواد لازم و روش تهیه را در ادامه مطلب مشاهده نمایید.


مواد لازم:

  • پیاز / 2 عدد
  • آب مرغ / 1 لیتر
  • عدس قرمز / 200 گرم
  • برنج / 100 گرم
  • گشنیز خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره / 1 قاشق چایخوری
  • لیموی یا نارنج / 2 عدد
  • نمک و فلفل سیاه / به مقدار لازم
  • روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا برنج و عدس قرمز را پاک کرده، شسته و در صافی بریزید.

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.

داخل قابلمه دو قاشق روغن زیتون بریزید و پیاز را خیلی کم درون روغن تفت داده و کنار بگذارید.

آب مرغ را به قابلمه پیاز داغ ( نیمه تفت داده شده )بیافزایید و پس از اینکه آب جوش آمد، برنج و عدس را به آن اضافه کنید.

فلفل سیاه و گشنیز را اضافه کنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا عدس و برنج خوب پخته و له شود.

قوام و غلظت این سوپ باید متوسط باشد. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب جوش اضافه کنید.

سوپ را داخل کاسه ریخته و روی آن پودر زیره پاشیده و سرو کنید..

لیمو یا نارنج را قاچ کرده و کنار سوپ قرار دهید تا در صورت دلخواه به آن اضافه گردد.

ترجمه و ارائه: مریم محمدی

منبع عکس: اینترنت

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه