قارچ پلو

قارچ پلو

Previous Next    Close
 قارچ پلو - تصویر 1
مواد لازم و طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده نمایید.

مواد اولیه :


  • ران مرغ / دو عدد
  • فلفل دلمه‌ای / یک عدد
  • قارچ / 200 گرم
  • روغن و زعفران / به میزان لازم
  • زرشک و کره از هر کدام / 50 گرم
  • برنج / دو پیمانه
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • شکر / یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید. فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده ��ایت نشونه