غذایی فوق العاده آسون و سالم و خوشمزه از غذاهای قدیمی #اصفهان بهش میگن "قرمزه نخودچی" به خاطر وجود رب گوجه در ترکیب این غذا و رنگ قرمزش. حتما امتحان کنین مشتری میشین. مواد لازم :. پیاز درشت / نازک خلال شده. پیاز رنده شده / دو عدد متوسط. سیر / (به دلخواه) | در دستور اصیل سیر نممیزنن منتها من خوشم میاد بزنم |. نمک و فلفل سیاه / به مقدار لازم. زردچوبه / 2 قاشق چایخوری. گوشت چرخ کرده بدون چربی / 500 گرم. آرد نخودچی / یک پیمانه. نعنا خشک / 2 قاشق غذاخوری. رب گوجه فرنگی / 3 قاشق غذاخوری سر پر. رو ...

144483993397358غذایی فوق العاده آسون و سالم و خوشمزه قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 2 از غذاهای قدیمی #اصفهان قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 3 بهش میگن "قرمزه نخودچی" به خاطر وجود رب گوجه در ترکیب این غذا و رنگ قرمزش. حتما امتحان کنین مشتری میشین قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 4


مواد لازم :

  • پیاز درشت / نازک خلال شده
  • پیاز رنده شده / دو عدد متوسط
  • سیر / (به دلخواه) | در دستور اصیل سیر نممیزنن منتها من خوشم میاد بزنم |
  • نمک و فلفل سیاه / به مقدار لازم
  • زردچوبه / 2 قاشق چایخوری
  • گوشت چرخ کرده بدون چربی / 500 گرم
  • آرد نخودچی / یک پیمانه
  • نعنا خشک / 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی / 3 قاشق غذاخوری سر پر


روش تهیه:

ابتدا پیاز بزرگ رو خیلی نازک و خلالی خرد کنین. با روغن ترجیحا محلی خوب سرخ کنین.
 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 5برای سرخ کردن پیاز، اگر حرارت کم باشه پیازتون یکدست سرخ میشه و خوب برشته میشه. منتها اگر حرارت زیاد باشه و پیازهاتون هم نازک نباشن اصلا یه دست سرخ نمیشن!

در حال سرخ کردن پیاز ها و وقتی پیازها طلائی شدن مقداری سیر رنده شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین. اگر سیر رو همون ابتدا با پیاز بریزین میسوزه.  قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 6 ( زمان تفت دادن سیر کمتره )

بعد از سرخ شدن پیاز و سیر، رب گوجه رو اضافه کنین و تفت بدین.

میتونین از سس فلفلی تند هم استفاده کنین. ( در دستور اصیل نیست )

نمک، فلفل و زردچوبه و آب رو به محتویات داخل قابلمه اضافه کنین و بذارین تا جوش بیاد.


 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 7

طرز تهیه ی کوفته های خوشمزه ی کوچولومون:

گوشت چرخ کرده رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و نعنا ی خشک، آرد نخودچی و پیازهای رنده شده مخلوط کنین و ورز بدین.

*نیاز نیست آب پیاز رو بگیرین چون داخل ترکیبمون آرد نخودچی داریم.

( معمولا بعد از رنده کردن پیاز،ابی داخل ظرف جمع میشه، من اون آب رو دور میریزم و رنده ی پیاز رو به گوشت اضافه میکنم. منظو��م اینه نه خیلی پیاز ها رو آبکی میگیرم و نه فشارشون میدم و فقط تفاله ش رو میذارم. فقط در حدی که آبی که خودش جدا شده رو دور میریزم )

* قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 8پیازهاتون رو خیییلی ریز رنده کنین چون نباید داخل کوفته هامون پیاز دیده بشه.

*  قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 9دقت کنین که گوشتتون کاملا یکدست و با دنده ی ریز چرخ گوشت چرخ شده باشه تا کوفته هاتون یکدست و خوشگل بشن. اگر گوشتتون درشت چرخ شده میتونین داخل 1 2 3 بریزین و چند پالس بزنین تا کاملا نرم بشه.

* قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 10 در این غذا باید از گوشت کم چربی استفاده کنین و گر نه کوفته هاتون وا میره.

* قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 11 بعد از ورز دادن گوشتتون، اون رو برای حداقل نیم ساعت، داخل یخچال استراحت بدین. تو کیفیت غذاتون خیلی موثره قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 12


بعد از استراحت گوشت و اماده شدن سس:

من تو این مرحله یه کاسه آب برمیدارم و میرم یه جا میشینم و با حوصله شروع به ساخت کوفته کوچولوهام میشم.
چون مایه سفته نیازه که دستمون رو تو آب بزنیم تا بتونیم کوفته ها رو صاف و خوشگل گرد کنیم. میتونین حتی آب رو به خود مایه اضافه کنین. منتها چون آرد داره یه جورایی آب رو جذب میکنه و به خوردش میره زود و باز مایه با وجودی که آب خورده سفته. اگه میخوایین به مایه آب رو بزنین هم کم کم بزنین .

 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 13اگر ادم کم حوصله ای هستین برین سر قابلمه و از مایه گوشتی تند تند گردالی کنین و بندازین تو قابلمه. نیاز نیست حتما گردالی های صاف و یه دست درست کنین قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 14 منتها زیبایی" قرمزه نخودچی" به همین کوفته کوچولوهای یک دست هست. کوفته ها رو باید کوچولوتر از یک گردو بگیرین. قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 15 البته لازم به ذکره سایز اون به دلخواه شماست، میتونین کوچکتر و یا بزرگتر در نظر بگیرین.


 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 16

وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، کوفته کوچولوهاتون رو داخل اون بندازین. نکته اینه که کوفته ها رو به آب در حال جوش اضافه کنین قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 17 اگر آبتون جوش نباشه و یا غلغل نکنه کوفته هاتون وا میره.

 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 18
اینجا تمام کوفته ها داخل قابلمه ریخته شدن:

 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 19

بعد از ریختن تمام کوفته ها اجازه میدیم همچنان 5 دقیقه دیگه بجوشه، بعد از اون درب قابلمه رو به صورت نیمه باز بگذارین و شعله رو کم کنین و اجازه بدین تا کاملا بپزه و جا بیافته. بعد از نیم ساعت پخته و آماده ست  قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 20

 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 21

بفرمایید ! غذای خوشمزه مون آماده ست.

 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 22

از جمله مواردی که همراه این غذا سرو میشه:
دوغ، ترشی، نون خصوصا از نوع سنگک قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 23، سبزی خوردن و پیاز هست.

این غذا با ترید نان داخل کاسه خورده میشه قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 24 خیلی هم نباید آبدار باشه قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 25 من اینجا در کنار قیمه ریزه م زیتون سبز، زیتون سیاه، ترشی لوبیا سبز خاله ساره، ترشی فلفل تند و مربای پوست لیمو ترش قرار دادم.

 قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 26

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم راضیه پورشعبان

این خوشمزه ها رو در لینکهای زیر میتونین ببینین:

لینک اموزشی ساخت گل رز با نان

لینک اموزشی ترشی فلفل

لینک آموزشی ترشی لوبیا سبز

لینک اموزشی مربای پوست لیمو
مربای پوست لیمو خیلی در هضم غذا کمک میکنه قرمزه نخودچی ( اصفهان ) - تصویر 27

 



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه