كباب ترش ( گيلان )

کباب ترش ( گیلان )

Previous Next    Close
 كباب ترش ( گيلان ) - تصویر 1
کباب ترش یکی از کبابهای محل شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه و مواد لازم این کباب لذیذ آمده است.

مواد لازم:

  • گوشت / 300 گرم
  • پیاز بزرگ / 1 عدد (یا 2 تا کوچیک)
  • گردو / 50 گرم (من 80 گرم ریختم که زیاد بود)
  • انار ترش سابیده / 1 ق غ (از آب انار ترش نیز میتوان استفاده کرد)
  • سبزی معطر / 1.5 ق غ (منظور بینه و خالواش است که میتوان با نعنا و گشنیز و جعفری یا هر سبزی معطری که ذایقه شماست جایگزین کرد)
  • رب انار ترش (غلیظ) / 1 ق م
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • کیوی / 1 عدد

طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده با گردو مولینکس شده،انار ترش سابیده،سبزی معطر، رب انار که در 1 ق غ آب رقیق شده (یا 2 ق غ رب انار رقیق) و فلفل مخلوط می کنیم. گوشت را افزوده و 3 ساعت استراحت در یخچال می دهیم . کیوی را رنده کرده همراه نمک به مخلوط میافزاییم ، نیم ساعت میگذاریم بماند سپس به سیخ کشیده و کباب می کنیم (اگه رو منقل اینکارو بکنید خیلی خوشمزه تره) این کباب مخصوص شمالی هاست و فوق العاده ترد و خوشمزه ست.

نکات:

  • این کباب را به همراه کته سرو کنید.
  • اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر میشود.
  • حتماً نمک را در انتها به کباب اضافه کنید تا گوشت نشود ( یعنی یا روی سیخ بپاشید یا مثل من همراه کیوی اون آخرا اضافه کنید )

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه