ميرزا قاسمي ( گيلان )

میرزا قاسمی ( گیلان )

Previous Next    Close
 ميرزا قاسمي ( گيلان ) - تصویر 1
آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان ، آمادگی پرورش انواع خوراکی‌های طبیعی شامل :صیفی جات ـ میوه‌ها ـ حبوبات و غیره را دارد، وفور نعمت و خوش سلیقگی کدبانوهای گیلانی، سبب پختن خوراک‌های خوشمزه شده‌است، یکی از این خوراک ها و پیش غذاهای خوشمزه میرزا قاسمی است.


مواد اولیه :

  • بادنجان قلمی / 600 گرم
  • پیاز متوسط / یک عدد
  • سیرتازه / 20 گرم
  • نعنا خشک / 10 گرم
  • مغز گردو / 30 گرم
  • روغن‌مایع / 150 گرم
  • رب گوجه فرنگی / یک قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی / دو عدد
  • فلفل سیاه / نصف قاشق چایخوری
  • نمک / یک قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ / سه عدد


طرز تهیه:

بادنجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بخوابانید ، پس از 20 دقیقه از داخل آب نمک خارج کرده و روی حوله کاغذی بچینید تا آب اضافی آن گرفته شود ، سپس با مقداری روغن و کمی نمک سرخ کنید ( سعی کنید از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید تا روغن، کمتر جذب بادمجانها شود )
مغز گردو را خوب بکوبید و سپس به بادمجانهای سرخ شده اضافه کرده و پس از مخلوط کردن گردو و بادمجان هم زده و این دو را خوب کوبیده و له کنید.
سیر را رنده کنید و به همراه فلفل به بادمجانها اضافه کنید و روی حرارت کم قرار داده و مواد را خوب مخلوط کنید.
تمام مواد را بدون روغن هم بزنید تا روغن اضافه را پس بدهد ، وقتی خوب مواد جا افتاد ،گوجه‌ها را پوست بکنید و به تکه‌های کوچک ( نگینی ) خرد کنید و به مواد اضافه کنید و زمان دهید تا خوب بپزد.
و باز تمام مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شده و به خورد یکدیگر رود.
پس از پخت کامل گوجه‌ها، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌ یکی داخل مواد می‌شکنیم و همزمان خوب هم می‌زنیم تا از تخم‌مرغ چیزی معلوم نشود و قبل از اینکه تخم مرغ ببندد بپزد و مخلوط مواد دیگر شود
وقتی آماده شد نعنا خشک را با یک قاشق روغن سرخ کرده و روی میرزا قاسمی را تزئین کنید.

عکس نمایشی از اینترنت

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه