ناز خاتون ( استان مازندران )

ناز خاتون ( استان مازندران )

Previous Next    Close
 ناز خاتون ( استان مازندران ) - تصویر 1
ناز خاتون یکی از غذاهای شهر بو و رنگ و مزه، شهر جویبار در استان مازندران است، این غذا ترکیبی از سبزیجات مفید و معطر و مغز گردو است ، در ادامه مطلب به نحوه تهیه و مواد لازم آن اشاره شده است.

مواد لازم:

  • بادمجان قلمی / 8 تا 10 عدد
  • گوجه فرنگی درشت / 4 تا 5 لیوان
  • آب انار / 2 لیوان
  • آبغوره / نیم لیوان
  • گل پر / یک قاشق سوپخوری
  • نعنای خشک / نیم قاشق سوپخوری
  • پیاز رنده شده / 2 قاشق سوپخوری
  • گردوی خرد شده / یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریباً یکساعت کف فر قرار می دهیم تا بادنجانها کاملاً پخته شوند، بعد آن را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم. روی گوجه فرنگی ها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم . آب انار و آبغوره را با بدمجان ساطوری شده مخلوط کرده و میگذاریم آهسته بجوشد و کاملاً به خورد بادمجان برود، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن می ریزیم و بلافاصله از روی حرارت برمیداریم و تکه های گوجه فرنگی را داخل آن ریخته و هم میزنیم و در ظرف میکشیم. با گردوی خرد شده میتوان روی آن را تزیین کرد.

عکس نمایشی از اینترنت

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه