پیراشکی حلزونی

پیراشکی حلزونی

 پیراشکی حلزونی - تصویر 1کمی خمیر آماده تو یخچال داشتم و برای جلوگیری از دور ریز خمیر، یه ایده به ذهنم رسید و پیراشکی های آسونی که می بینید متولد شدن. درست کردنش برای مواقعی که وقت کمی برای پیچیدن پیراشکی دارید عالیه! فکر میکنم ظاهر مجلسی و خوش قیافه ای هم داشته باشه! قضاوت با شما (:

مواد لازم برای خمیر: ( میتونید از پودر خمیر پیراشکی آماده هم استفاده کنید، ولی مسلماً خونگیش یه چیز دیگه است، دستورهای مختلفی در انجمن نان و خمیر مامی سایت برای خمیر پیراشکی هست که تقریباً تمام اونها امتحان شده هستند، دستور زیر دستوری ه که من همیشه استفاده میکنم و برای پیراشکی داخل فر مناسبه )

  • شیر / 2 لیوان
  • روغن مایع / 1 لیوان
  • مایه خمیر فوری / 1 قاشق غذاخوری
  • شکر / 1 قاشق مرباخوری
  • آرد / به میزان لازم
  • نمک / 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر:

شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر، نمک را مخلوط کنید و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، خمیر باید از ظرف جمع شده و به دست نچسبد ( میزان آرد بسته به کیفیت و رطوبت آن ممکن است تغییر کند )
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.


مواد لازم برای داخل پیراشکی: ( تقریباً از هر نوع سبزی یا ... که در یخچال دارید میتونید استفاده کنید، فقط از سبزیجات آبدار مثل گوجه فرنگی استفاده نکنید! ) پنیر هم برای این پیراشکی مناسب نیست!

  • فلفل دلمه ای ( بهتر است از رنگهای مختلف آن استفاده کنید )
  • سوسیس
  • قارچ
  • و...

طرز تهیه: سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.

 پیراشکی حلزونی - تصویر 2

سوسیس خرد شده را با یک قاشق روغن مایع سرخ کنید، بعد از اینکه سرخ شد، قارچ را اضافه کرده و یک دقیقه با حرارت بالا تفت داده و از روی حرارت بردارید.

 پیراشکی حلزونی - تصویر 3

گوشت و سبزیجات را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.

 پیراشکی حلزونی - تصویر 4

کمی کره آب شده را به وسیله برس روی خمیر بمالید.

مایه پیراشکی را روی سطح خمیر پخش کنید.

 پیراشکی حلزونی - تصویر 5

خمیر را از یک طرف شروع به رول کردن نمایید. ( رول نسبتاً قطوری خواهید داشت )

 پیراشکی حلزونی - تصویر 6

رول به دست آمده را به وسیله چاقوی اره ای، بدون عقب جلو کردن چاقو برش دهید ( چاقو را روی خمیر بگذارید و بردارید و هنگام بریدن روی خمیر نکشید تا برشهای تمیزتری داشته باشید ) برشها حدوداً به اندازه یک و نیم سانتی متر باشد.

 پیراشکی حلزونی - تصویر 7

 پیراشکی حلزونی - تصویر 8

کف سینی فر را با کره چرب نمایید یا کاغذ روغنی بیاندازید.

برشهای پیراشکی را با دست بردارید و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید و میان دو کف دست آهسته فشار دهید تا کمی تخت شود و سپس با فاصله در سینی فر بچینید و با برس روی آن ها را زرده تخم مرغ زده شده بمالید.

 پیراشکی حلزونی - تصویر 9

سینی فر را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و 5 دقیقه آخر گریل ( شعله بالایی ) فر را روشن کنید تا روی پیراشکی ها کمی طلایی شود.

 پیراشکی حلزونی - تصویر 10

نوش جان!

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه