پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

Previous Next    Close
 پیراشکی گوشت - تصویر 1
پیراشکی گوشت
خمیر این پیراشکی بسیار خوش قلق است که تهیه آن را به شما توصیه میکنیم.



مواد لازم:

  • آرد / 2 تا 5/2 پیمانه ( دوتا دو نیم پیمانه )
  • نمک / 2/1 قاشق چایخوری
  • ماست / 1 پیمانه
  • روغن جامد / 1 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین / 2/1 قاشق چایخوری
  • شکر / 1 قاشق غذاخوری
  • روغن جهت سرخ کردن و مواد میانی / به دلخواه

طرز تهیه:

من برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و کمی سس تاباسکو استفاده کردم. بهتر است مواد میانی کمی تند باشد.

ماست، جوش شیرین، نمک و شکر را مخلوط کرده و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود، سپس روغن را ریخته و آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

روی خمیر را بپوشانید و در دمای اتاق یا در جای نسبتا گرم حدود 45 دقیقه استراحت دهید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به قطر 2 تا 3 میلی متر باز کرده و قالب بزنید و مواد میانی را داخل خمیرهای قالب زده شده بگذارید و بپیچید و در روغن گرم سرخ کنید.

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم منصوره خدایاری

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه