کباب سیخی هندی

کباب سیخی هندی

 کباب سیخی هندی - تصویر 1یک کباب خوشمزه هندی رو با همدیگر تجربه کنیم. این غذا باید تند باشد، ولی بنا به ذائقه تان میتوانید مقدار ادویه ها را کم و زیاد کنید.




مواد لازم:

  • مرغ چرخ شده (ران و سینه)
  • پیاز رنده شده
  • نمک
  • ادویه (زنجبیل، جوزهندی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زعفران) همه پودر شده
  • فلفل دلمه سبز رنده و آب گرفته شده

روش تهیه:

مرغ چرخ شده، نمک، ادویه ها و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده، به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. سپس روی سیخ چوبی حالت داده فلفل دلمه رنده شده بدون آب، روی هر دو طرف کباب مالیده، دوباره نیم ساعت استراحت داده و بعد آن را در تابه سرخ کرده و سپس با نان یا چلو سرو شود.


 کباب سیخی هندی - تصویر 2

 کباب سیخی هندی - تصویر 3

نکته ها:

  • این غذا باید تند باشد، ولی بنا به ذائقه تان میتوانید مقدار ادویه ها را کم و زیاد کنید.
  • اندازه این کباب روی سیخ اختیاری ست. میتوانید برای بهتر کنترل کردن آن در هنگام سرخ کردن سایزش را کوچکتر در نظر بگیرید.
  • با گوجه سرخ شده، پیاز، جعفری و چلو سرو میکنیم.

دستور اختصاصی مامی سایت

اجرا: خانم سعیده خیاط

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه