کوکوی گوشت و بادمجان

کوکوی گوشت و بادمجان

 کوکوی گوشت و بادمجان - تصویر 1مواد و طرز تهیه این غذا یک تجربه شخصی بود که به دلیل استقبال اهل خانه، دستور تهیه آن را با شما عزیزان به اشتراک میگذارم. امیدوارم شما نیز آن را تهیه کرده و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط / 2 عدد
  • سیب زمینی متوسط / 2 عدد
  • گوشت چرخ کرده / 200 گرم
  • فلفل دلمه ای کوچک / 1 عدد
  • پیاز / 1 عدد
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • آرد سوخاری / 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه / 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی / به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی خام را پوست گرفته، بشویید و سپس با رنده متوسط رنده کنید. پیاز را نیز با رنده ریز رنده نمایید. اکنون پیاز و سیب زمینی رنده شده را خوب فشار دهید تا آب آن گرفته شود. ( اگر آب سیب زمینی خام رنده شده را نگیرید، کوکوی شما در آخر طعم خوبی نخواهد داشت و بوی خامی سیب زمینی میدهد )

فلفل دلمه ای را نیز رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده به سیب زمینی و پیاز بیافزایید. برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، آن را در آخرین مرحله رنده کرده و به مایه کوکو اضافه کنید. تخم مرغ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و به مایه بیافزایید. در آخر پودر سوخاری را نیز به مایه کوکو اضافه کنید.

درون تابه ای مقدار کمی روغن سرخ کردنی بریزد و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود، به محض داغ شدن از روی حرارت بردارید، مایه کوکو را درون تابه ریخته و روی آن را صاف کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. به مدت یک دقیقه کنار اجاق بمانید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید، بعد از یک دقیقه حرارت را کمی پایین بیاورید و صبر کنید تا یک روی کوکو سرخ شود، سپس کوکو را با کمک کفگیر چهار قسمت کرده و هر قسمت را جداگانه برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

 کوکوی گوشت و بادمجان - تصویر 2

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه